دوست دارید وبسایت ایجاد کنید؟ وارد نیستید؟ ایجاد کردن وبسایت به تنهایی و بدون داشتن تجربه قبلی کار بسیار سختی میباشد اما شما تنها نیستید! با خواندن این مقاله کارهای دشوار آسان شدهاند. بدون نیاز به کد نویسی میتوانید وبسایت ایجاد کنید. با ما همراه باشید.
قبل از شروع به سوالات رایج کاربران پاسخ داده شده است که بهتر است آنها را مطالعه فرمایید.
۱- برای ساخت یک وبسایت به چه مواردی احتیاج است؟
یک نام دامنه – با استفاده از این نام سایت شما شناسایی میشود مثل google.com
میزبان وردپرس – جایی که وبسایت شما ذخیره میشود.
۴۵ دقیقه بی وقفه حواس جمع …!!!
۲- ساخت وبسایت وردپرس چقدر هزینه میبرد؟
هزینههای مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد ولی در این مقاله ساخت وبسایت با کمترین هزینه به شما آموزش داده خواهد شد.
۳- پلتفرم مناسب این وبسایت چیست؟
رایجترین و محبوبترین پلتفرمهای دنیا وردپرس میباشد که ۲۸ درصد از وبسایتهای موجود در اینترنت را در خود جای داده است. آموزشهای رایگان جهت نصب و راهاندازی در وردپرس یار وجود دارد.
مرحله اول: تنظیمات
نامی برای وبسایت خود انتخاب کنید و فضایی روی سرور اینترنت اجاره کنید. اجاره نام در سال حدود ۶۰ هزار تومان و اجاره فضا در سال از ۲۴ هزار تومان شروع میشود. برای خریداری کردن نام و فضا باید به وبسایتهای مربوطه وارد شوید و اطلاعاتتان را وارد کنید و خریداری نمایید.
پس از خریداری کردن فضا به قسمت کنترل پنل سایت وارد شوید و وردپرس را نصب کنید.
مرحله دوم: نصب وردپرس
پس از وارد شدن به قسمت کنترل پنل سایت با آیکنهای زیادی رو به رو میشوید، سعی کنید آیکن وردپرس را پیدا کنید تا وردپرس را نصب کنید. از نصب سریع استفاده کنید سپس دکمه شروع را فشار دهید. در صفحه بعد نام دامنه را باید وارد کنید و روی دکمه بعدی کلیک کنید.
در صفحه بعد نام وبسایت، نام کاربری مدیر و پسورد سایت را وارد کنید. تمامی چک باکسها را تیک بزنید و روی دکمه نصب کلیک کنید.
زمانی که نصب شروع میشود چندین پوسته به شما نشان میدهد تا روی وبسایت خود نصب کنید. اگر خواستید از میان پوستههای پیشنهادی انتخاب کنید، اگر نه میتوانید بعدا این کار را انجام دهید و پوستههای بهتری متناسب با عنوان سایت بیابید. پس از تکمیل نصب پیام نصب با موفقیت انجام شد را مشاهده میکنید.
روی لینک تکمیل نصب که کلیک کنید به صفحهای منتقل میشوید که لینک ورود به سایت و نام کاربری و رمز عبور را به شما نشان داده است. از این اطلاعات با دقت نگهداری کنید.
تبریک تبریک !! هم اکنون شما سایتی را به ثبت رسانیدهاید. برای ورود به سایت به لینک ورود وارد شده و نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید.
خیلی آسان بود نه…؟؟ در مرحله بعد میخواهیم به سایت رنگ و لعاب بدهیم. با ما همراه باشید.
مرحله سوم: انتخاب پوسته موردنظر
نمایش ظاهری سایت همیشه باید به گونهای باشد که نمایانگر هدف سایت باشد. همچنین باید آنقدر جذاب باشد تا کاربر ترغیب به ورود و مطالعه مطالب سایت شود. در حالت عادی پوسته سایت خیلی ساده و ابتدایی میباشد که کاربران قطعا این ظاهر را نمیپسندند. نگران نباشید چندین هزار پوسته برای هدفهای مختلف طراحی شدهاند که میتوانید از آنها استفاده کنید.
برای تعویض پوسته باید به پیشخوان وارد شوید سپس به قسمت Appearance » Themes وارد شوید و پوسته جدید (add new) را انتخاب کنید.
در پنجره جدید از میان ۴۴۹۲ پوسته پیشنهادی یکی را انتخاب کنید.
برای جستجوی سریعتر میتوانید قسمتی از نام پوسته را در قسمت جستجو وارد کنید و دکمه نصب را فشار دهید.
پس از نصب پوسته روی لینک موجود در زیر منوی شکل ظاهری کلیک کنید. با اینکار میتوانید پیشنمایشی از وبسایت را مشاهده کنید.
صبر کنید تا مطلبی را در سایت وارد کنید سپس کار را نهایی کنید !!
مرحله چهارم: افزودن مطلب جدید
برای این کار باید به منوی صفحات >> افزودن نوشته وارد شوید. عنوان و محتویات مطلب مورد نظر خود را با نگارش مناسب در ویرایشگر متن قرار دهید.
قابلیت قرار دادن متن، لینک، عکس، ویدئو، صدا و غیره در سایت وجود دارد. قابلیت تنظیم تاریخ و زمان انتشار نیز وجود دارد. پس از تنظیم تنظیمات دکمه انتشار را فشار دهید.
مرحله پنجم: سفارشی کردن و افزایش سرعت وبسایت
پس از نصب پوسته و قرار دادن مطالب جدید در سایت وقت تنظیمات نمایش استاندارد فرا رسیده است.
** برای تنظیم فرانت پیج استاتیک نیاز است به منوی Settings » Reading وارد شوید. تنظیمات را دقیقا مشابه تصویر انجام دهید و تغییرات را ذخیره کنید. در این لحظه صفحه خانگی بهعنوان فرانت پیج شما در نظر گرفته میشود و صفحه بلاگ، پستهای شما را نشان خواهد داد.
** برای تغییر عنوان سایت به منوی Settings » General وارد شوید و در قسمت عنوان سایت، عنوان دلخواه را وارد کنید و در قسمت تگلاین توضیحاتی در مورد سایت خود وارد کنید (میتوانید این قسمت را خالی رها کنید.)
** برای تنظیمات کامنت به منوی Settings » Discussions تنظیمات را مطابق شکل انجام دهید و تغییرات را ذخیره کنید.
** برای طراحی منوهای مختلف به منوی Appearance » Menus وارد شوید و نام منوی مورد نظر را وارد کنید و ایجاد منو را بزنید.
در این لحظه منوی خالی ایجاد میشود.
برای نمایش محتویات مناسب برای منو لازم است تنظیمات را مطابق شکل انجام دهید و تغییرات را ذخیره کنید.
برای تنظیم محل نمایش منو تنظیمات را مطابق شکل زیر انجام دهید.
مرحله ششم: نصب افزونه
افزونههای متفاوتی برای افزودن امکانات بیشتر به سایت وجود دارد. بهتر است نیازهای خود را شناسایی کنید و افزونههایی که متناسب با نیاز شما طراحی شده است را در وردپرستان نصب کنید.
مرحله هفتم: تسلط پیدا کردن به وردپرس
برای دریافت اطلاعات روزانه درباره وردپرس و افزونهها و پوستههای جدید مرتب به وردپرس یار مراجعه کنید و از مطالب آموزشی استفاده کنید. با ما همراه باشید.
منبع: WPbeginner