آموزش وردپرس

مقایسه دو پلت‌فرم ویکس و وردپرس، بیان مزایا و معایب هر کدام به صورت مجزا

مقایسه دو پلت‌فرم ویکس و وردپرس، بیان مزایا و معایب هر کدام به صورت مجزا

آیا تابحال برای راه‌اندازی وبسایت خود بین دو راهی انتخاب پلت‌فرم گیر کرده‌اید؟ وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوی در جهان شناخته شده است. اما ویکس همانند وردپرس محبوب نیست و شاید درباره آن چیزهایی شنیده‌ باشید. در این مقاله یکسری نکات دو پلت‌فرم وردپرس و ویکس به صورت مقایسه‌ای بررسی خواهد شد.

۱- هزینه

مقایسه دو پلت‌فرم ویکس و وردپرس، بیان مزایا و معایب هر کدام به صورت مجزا

ویکس

هزینه‌های اولیه ساخت وبسایت با ویکس رایگان است. اما دو عیب اساسی دارد: ۱- تبلیغات به بالا و پائین وبسایت اضافه می‌کند و ۲- از دامین موردنظر نمی‌توانید استفاده کنید و آدرس سایت بدین صورت خواهد بود.

username.wix.com/sitename

همچنین از Addonsهایی همانند Google Analytics, Favicons, eCommerce پشتیبانی نمی‌کند. برای حذف تبلیغات نیاز است یکی از پیشنهادهای پولی ماهیانه یا سالیانه ویکس را تقبل کنید.

وردپرس

دانلود و نصب نرم‌افزار وردپرس رایگان است، تنها برای اضافه کردن افزونه‌ها و قالبهای سفارشی نیاز است هزینه‌هایی پرداخته شود. تنها برای انتخاب میزبان مورد نظر باتوجه به میزان بودجه می‌توان تعرفه مورد نظر را انتخاب کرد. 

نتیجه‌گیری

وردپرس در مورد انتخاب شرکت میزبان وب قدرت انتخاب به کاربران داده است. هزینه‌های وردپرس بستگی به میزان امکاناتی که می‌خواهید داشته باشید، دارد. هیچ هزینه اجباری در نظر گرفته نشده است.

***

۲- راحتی در استفاده

ویکس

مقایسه دو پلت‌فرم ویکس و وردپرس، بیان مزایا و معایب هر کدام به صورت مجزا

این پلت‌فرم دارای ابزارهای بسیار قدرتمند با استفاده آسان می‌باشد. همچنین دارای محیطی ساده بهمراه ابزار کشیدن و انداختن اجراء برای طراحی قالب مورد نظر می‌باشد. با این مشخصه می‌توانید آیتم‌ها را هرکجا که بخواهید قرار دهید، جاهایشان را تغییر دهید، محتوی بنویسید و ویدئو قرار دهید.

وردپرس

این پلت‌فرم دارای ویرایشگر بصری می‌باشد، متون و عکسها و ویدئوها درون ویرایشگر متن قرار می‌گیرند و تنظیم می‌شوند، سپس در وبسایت انتشار داده می‌شوند. اما دارای سازنده صفحه با خاصیت کشیدن و انداختن نمی‌باشد. تمامی قسمتهای وبسایت قابلیت کنترل از طریق تنظیمات را دارد و امکان اضافه کردن امکانات دیگر را فراهم کرده است.

نتیجه‌گیری

در این موضع ویکس برنده است. زیرا کاربران برای یادگیری استفاده از افزونه و ساخت وبسایت نیاز به آموزش ندارند. اما کاربران وردپرسی لازم است راجع به پایه و اساس و نحوه کار با وردپرس نکاتی را بدانند.

***

۳- eCommerce

ویکس

مقایسه دو پلت‌فرم ویکس و وردپرس، بیان مزایا و معایب هر کدام به صورت مجزا

این پلت‌فرم eCommerce را به صورت پولی ارائه داده است. کاربرانی که به صورت رایگان از این پلت‌فرم استفاده می‌کنند نمی‌توانند از این مشخصه استفاده کنند. کاربران می‌توانند از اپلیکیشنهای آنلاین برای فروش آنلاین استفاده کنند، اما هزینه‌بر بودن آن به صرفه نیست.

وردپرس

این پلت‌فرم دارای افزونه‌های رایگان بسیاری می‌باشد که در این زمینه به کاربران کمکهای بسیاری خواهد کرد. این افزونه‌ها دارای addon نیز هستند تا درگاه پرداخت را نیز برای فروشگاه آنلاین تامین کنند. قالبهای بسیاری به صورت رایگان و پولی برای اعمال ظاهر زیبا و آراسته به فروشگاه نیز ارائه شده است.

نتیجه‌گیری

برای ساخت فروشگاه آنلاین و رشد آن، وردپرس دارای انعطاف‌پذیری، آزادی و انتخاب خیلی بیشتری می‌باشد.

۴- نتیجه‌گیری کلی

در مجموع محبوبیت وردپرس چندین برابر ویکس می‌باشد. هر چند ویکس نکات مثبتی نیز دارد، اما بخاطر محبوب نبودن آن مشکلات و محدودیتهای بسیاری در سر راهش وجود دارد.

منبع: wpBeginner

About آنیتا دشتی

کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار و IT. محقق در زمینه های امنیت، رایانش ابری و رایانش ابری همراه. نویسنده، مترجم و مدیریت محتوی در سایتهای تخصصی.

4 thoughts on “مقایسه دو پلت‌فرم ویکس و وردپرس، بیان مزایا و معایب هر کدام به صورت مجزا

  1. میرزایی گفت:

    سایت ساز های داخلی هم درسته دراون سطح نیستند ولی نمونه های داخلی خوبی داریم مثل سایت ساز و فروشگاه ساز سی فایو
    پوپش، پرتال و … هم هستند

  2. MJS گفت:

    من اول سراغ ویکس رفتم و بنظرم خیلی خوب بود هرچند فکر نمیکنم مقایسه اش با وردپرس خیلی درست باشه.
    بیشترین مشکلی برای من تو چشم بود این بود که سایتم بدون فیلترشکن توی ایران درست بالا نمیومد و خیلی کند بود و تصاویر بعد چند دقیقه لود میشدن.

  3. کنکور گفت:

    اقا خیلی وبسایتتون عالیه

  4. کاپشن مردانه گفت:

    سلام میشه لینک داخل مطلبو چک
    کنید.برای من مشکل داشت.ممنون

دیدگاهتان را بنویسید