اگر بعد از نصب گواهی امنیت SSL روی سایت، پیکربندی و تنظیمات گواهی SSL به درستی انجام نشده باشد، خطای Mixed Content نمایش داده می شود. چنین مشکلی به احتمال زیاد در رابط کاربری و سئو سایت شما تاثیرات منفی خواهد گذاشت. با ما همراه باشید تا نحوه رفع خطای Mixed Content در وردپرس را بررسی کنیم.
علت خطای Mixed Content در وردپرس
سایت هایی که بر روی پروتکل http فعال بوده و از گواهی امنیت SSL استفاده نمی کنند، از ماه جولای 2018 توسط گوگل در مرورگر کروم به عنوان سایت های نا امن نشانه دار شده و به کاربران نمایش داده می شوند. استفاده از گواهی امنیت SSL باعث ایجاد یک لایه امنیتی بر روی مرورگرها در هنگام انتقال اطلاعات می شود. به این دلیل موتورهای جست جو مانند گوگل، مدیران سایت ها را تشویق می کنند تا از این گواهی روی سایت خود استفاده کنند.
امروزه اکثر شرکت های میزبانی هاست نصب گواهی امنیتی را به کاربران خود پیشنهاد می دهند. همین امر باعث افزایش روز افزون امنیت سایت ها شده است. وقتی نصب گواهی امنیت به صورت صحیح انجام شده باشد، در کنار آدرس بار آیکن قفل با رنگ سبز را مشاهده می کنید.
اما اگر در مراحل نصب خطا یا اشتباهی صورت گرفته باشد، آیکن علامت توجه یا قفل شکسته در کنار آدرس بار نشان داده می شود.
نمایش چنین آیکنی در آدرس بار نشان دهنده استفاده سایت شما از گواهی امنیت است. با این حال بعضی از محتواها بر روی پروتکل HTTPs قرار ندارند. برای پیدا کردن چنین محتواهایی می توانید از Inspect Element در مرورگرهای موزیلا و کروم استفاده کنید.
با استفاده از این ابزا خطاهای Mixed Content به صورت خطا نشان داده می شوند. همچنین محتواهایی که مشکلی دارند توسط این ابزار شناسایی می شوند.
فایل های Mixed Content را به صورت دستی می توانید برطرف کنید. گاهی اوقات چنین فایل هایی توسط خود وردپرس در بانک اطلاعاتی سایت ذخیره می شوند. پیدا کردن و برطرف کردن این موارد دشوار است.
رفع خطای Mixed Content در وردپرس
اگر تعداد فایل های Mixed Content به اندازه ای زیاد باشند که برطرف کردن آنها به صورت دستی زمان بر بوده و خسته کننده باشد، پیشنهاد ما این است که از افزونه SSL Insecure Content Fixer استفاده کنید.
با مراجعه به تنظیمات این افزونه گزینه SSL Insecure Content را انتخاب کنید.
برای رفع خطای Mixed Content در این افزونه چند سطح مختلف وجود دارد.
- Simple
این لایه به راحتی و با سرعت بالا به صورت خودکار این خطا را در تصاویر، استایل شیت ها و اسکریپت ها پیدا کرده و برطرف می کند.
- Content
لایه Content علاوه بر داشتن تمام ویژگی های لایه Simple، اقدام به بررسی محتواهای داخلی و ابزارک های وردپرس می کند.
- Widgets
لایه Widgets نیز تمام امکانات لایه بالایی را دارد. با این حال این لایه قابلیت برطرف کردن منابع لود شده در ابزارک ها را نیز دارد.
- Capture
این لایه اقدام به بررسی تمام محتواهای سایت کرده و URL های آنها را با HTTPs جایگزین می کند. اما مدت زمان اجرای این روش زیاد بوده و عملکرد صحیح سایت را ممکن است مختل کند.
- Capture All
اگر با استفاده از موارد بالا خطا رفع نشده باشد، باید از این روش استفاده کنید. این لایه تمامی داده های سایت را بررسی می کند. بعد از آنکه یکی از این روش ها را رفع خطا تست کردید به بخش HTTPs detection رفته و روش تشخیص محتوای HTTPs را مشخص کنید.
گزینه ای که به صورت پیش فرض انتخاب شده است بر روی تمام سایت ها عمل می کند. تنظیمات دیگر افزونه مانند تنظیمات وب سرور CDN و nginx را باید با توجه به سایت خود انتخاب کنید.
امیدواریم که توسط این آموزش بتوانید به رفع خطای وردپرس بپردازید. پیشنهاد می کنیم اگر به خطای Missing a temporary folder در وردپرس برخوردید در آموزش مربوطه می توانید حل آن را مشاهده کنید.
منبع : wpbeginner