شاید شما هم با پیغام خطای 429 یا همان Too Many Requests در وردپرس مواجه شده اید. معنی این خطا درخواست بیش از حد می باشد. در هنگام روبه رو شدن با این خطا هیچ دلیلی برای آن نمایش داده نمی شود و به همین خاطر پی بردن به علت آن کمی دشوار است. در این مقاله روش های رفع خطای 429 را بررسی خواهیم کرد. پس در ادامه با ما همراه باشید. ابتدا به بررسی دلایل بروز خطای 429 خواهیم پرداخت.
علت بروز خطای 429 در وردپرس
رایج ترین دلیلی که ممکن است باعث نمایش پیغام درخواست بیش از حد یا همان 429 شود، مواقعی است که تعداد درخواست های ارسالی به سرور از طرف کاربر، ربات یا اسکریپت زیاد از حد باشد. این عمل برای مقابله با حملات DDOS به سایت ها انجام می شود. اما در صورتی که پیکربندی به نحو صحیح انجام نشده باشد باشد، این امکان وجود دارد که از اجرای صحیح موتورهای جست جو یا API ها جلوگیری شود. در چنین حالتی رفتارهایی غیر منتظره از وب سایت شاهد خواهیم بود.
وقتی اسکریپتی از داخل وب سایت شما به به وب سایت یا وب سرویس دیگری درخواست های زیادی ارسال کند، با پیغام 429 مواجه می شود. در ادامه روش های رفع این خطا را بررسی خواهیم کرد.
رفع خطای 429 در وردپرس
نمایش چنین خطایی ممکن است دلایل متفاوتی داشته باشد. با استفاده از روش های زیر می توان این خطا را رفع کرد.
1. پیدا کردن پلاگین ناسازگار و غیرفعال کردن آن
وجود پلاگین های مخرب رایج ترین دلیل بروز خطای 429 در وردپرس است. در برخی موارد پلاگین ها درخواست هایی را به سرور ارسال می کنند که سرور آن ها را با پیغام 429 رد می کند. در چنین مواقعی باید پلاگین مورد نظر را پیدا کرده و غیر فعال کنید. برای این کار به بخش افزونه ها رفته و با انتخاب کردن همه افزونه، آنها را غیرفعال کنید.
سپس به وب سایت خود بازگشته و ببیند مشکل رفع شده یا نه. در صورتی که خطا رفع شده باشد معلوم می شود که علت خطا افزونه های مخرب بوده است.
برای شناسایی پلاگین مخرب باید یکی پس از دیگری به ترتیب افزونه ها را فعال کرده و تست کنید تا ببینید کدام افزونه علت بروز این خطا بوده است. پس از پیدا کردن افزونه مخرب آن را غیر فعال کرده یا حذف کنید.
2. بازگشت به قالب پیش فرض وردپرس
بسیاری از قالب های وردپرس از افزونه ها برای افزایش قابلیت های خود بهره می برند. به همین دلیل ممکن است قالب وب سایت شما علت نمایش پیغام 429 باشد. برای پی بردن به این موضوع باید قالب سایت خود را به قالب پیش فرض وردپرس تغییر داده و بعد از آن سایت خود را تست کنید. اگر خطا رفع شده باشد مشخص می شود که قالب شما باعث بروز خطا بوده ست.
3. درخواست کمک از ارائه دهنده خدمات میزبانی
در صورتی که خطا را در سرویس های شخص سوم که نیاز به دسترسی به سایت شما دارند مشاهده کردید، این امکان وجود دارد که موتورهای جست جو یا برنامه های وب دیگر علت خطا باشند.
در صورت مشاهده خطا در کنسول جست جوی گوگل، این احتمال وجود دارد که آنها تعداد درخواست زیادی را به سایت شما ارسال می کنند. در چنین مواقعی باید از سرویس دهنده خود بخواهید تا این درخواست ها را مسدود کند.
امیدواریم که از این آموزش رفع خطای 429 استفاده کرده باشید. در صورت تمایل می توانید از آموزش رفع خطای 404 در وردپرس نیز دیدن فرمایید.
منبع : wpbeginner