با سلام. در خدمت شما هستیم با آموزش نصب وردپرس در CPanel . ابتدا برای راه اندازی وردپرس شما به یک هاست و دامنه نیاز دارید. شرکت های مختلفی برای فروش هاست وجود دارند. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که هاستی که میخرید هاست لینوکس باشد. ( هاست ویندوز برای وردپرس مناسب نیست.) در این نوشته، آموزش نصب وردپرس در CPanel (سی پنل نام کنترل پنلی است که برای هاست شما از طرف شرکت ارائه دهنده ی هاست نصب شده است) را فرا خواهید یافت.
توجه کنید که هاستی که میخرید لینوکس باشد (البته شما عملا با خود محیط لینوکس کار نخواهید کرد و فقط با محیط محبوب کنترل پنل cpanel کار میکنید). هاست لینوکس مخصوص زبان php/html میباشد که وردپرس هم بر اساس php میباشد. بنابراین وردپرس سازگاری کاملی بر روی هاست لینوکس دارد. همچنین هاست لینوکس به صورت متن باز و رایگان است. لذا هزینه ی شما بسیار کمتر از هاست ویندوز خواهد شد.
در نقطه ی مقابل هاست ویندوز قرار دارد که مخصوص زبان ASP میباشد و هزینه ی آن به دلیل رایگان نبودن ویندوز، چندین برابر هاست لینوکس برای شما تمام خواهد شد. معمولا هاست ویندوز نیز از زبان php پشتیبانی میکند اما نه به خوبی هاست لینوکس. بنابراین در برخی موارد ممکن است برخی توابع php در هاست ویندوز اجرا نشوند.
قبل از هر چیز آخرین نسخه وردپرس فارسی را از سایت پشتیبان رسمی وردپرس فارسی به آدرس wp-persian.com دانلود کنید.
همچنین میتوانید وردپرس اصلی (انگلیسی) را از سایت اصلی وردپرس به ادرس http://worpress.org دانلود و نصب کنید و سپس با پلاگین فارسی ساز وردپرس، وردپرس خود را فارسی نمایید.
حالا وارد کنترل پنل CPanel خود شوید. ورود به CPanel از طریق http://yoursite.com:2082 یا http://yoursite.com/cpanel امکان پذیر است.
ابتدا فایل های وردپرس را روی هاست آپلود میکنیم. برای این منظور در قسمت Files روی گزینه File manager کلیک کنید تا به بخش مدیریت فایل ها بروید.
در این قسمت ( داخل پوشه public_html یا www ) بر روی گزینه upload که در نوار بالایی است کلیک کنید.
در صفحه ای که باز میشود بر روی گزینه Browse کلیک کنید و فایل فشرده ی وردپرس که در ابتدا دانلود کردید را انتخاب کنید ( با پسوند zip یا gz.tar ). پس از انتخاب، فرایند آپلود به صورت خودکار شروع میشود. تا پایان آپلود شدن فایل منتظر بمانید. در صورت اتمام آپلود پیغام زیر برای شما نشان داده میشود:
در وسط صفحه روی گزینه Back کلیک کنید تا به فایل منیجر خود برگردید. وردپرس شما آپلود شده و در فایل منیجر قابل مشاهده است. اگر فایل اپلود شده را مشاهده نمی کنید یکبار گزینه Reload رو بزنید تا مشاهده شود. حالا روی فایل فشرده راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده Extarct Now را بزنید تا فایل از حالت فشرده خارج شود و فولدر wordpress در هاستتان نمایان شود. حالا میتونید فایل فشرده وردپرس را حذف نمایید.
تذکر. اگر در همین حالت، ادامه روند نصب وردپرس را طی کنید، سایت شما با آدرس http://yoursite.com/wordpress در دسترس خواهد بود. برای حذف wordpress از انتهای آدرس باید فایل های وردپرس را از پوشه wordpress به یک پوشه قبل تر، یعنی public_html منتقل کنید. برای انجام این کار برید تو پوشه wordpress و تمام فایل های موجود در آن را انتخاب کنید ( shift+click ) و سپس روی انها کلیک راست کنید و گزینه Move رو بزنید و از پنجره ای که باز میشه در قسمت آدرس، wordpress رو پاک کنید و روی گزینه Move Files کلیک کنید. با این کار فایل های وردپرس شما به ریشه یا root منتقل میشن.
مرحه بعدی ساخت دیتابیس است. برای ساخت دیتابیس در کنترل پنل CPanel از قسمت Databases روی گزینه Mysql Databases کلیک کنید.
از قسمت Create new Database یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید و روی دکمه Create Database کلیک کنید تا دیتابیس ساخته شود.
پس از ثبت دوباره به قسمت Mysql Databases باز گردید. حالا باید یک نام کاربری و رمز عبور درست کنید و ان را به دیتابیس متصل کنید. برای ساخت نام کاربری، همانند شکل زیر در قسمت username و password نام کاربری و رمز عبور دلخواهتان را بنویسید و سپس روی دکمه Create User کلیک کنید. (اطلاعات را یادداشت کنید)
پس از ثبت دوباره به قسمت دیتابیس باز گردید. حالا باید نام کاربری را به دیتابیس متصل کنیم. از قسمت Add User To Database نام دیتابیس و نام کاربری که برای وردپرس خود در نظر گرفتید را انتخاب و بر روی دکمه Add کلیک نمایید.
در پنجره ای که باز میشود تیک گزینه ALL PRIVILEGES را بزنید تا همه گزینه های زیرین انتخاب شوند و بعد دکمه Make Changes را بزنید.
خب اینم از این. حالا برگردید به فایل منیجر. در همون جایی که فایل های وردپرس رو آپلود کرده بودید. روی فایل wp-config-sample.php کلیک راست کنید و گزینه rename رو بزنید و این فایل رو به wp-config.php تغییر نام بدید. سپس دوباره روی فایل wp-config.php راست کلیک کرده و اینبار گزینه Edit را بزنید. در پنجره ای که باز میشود باید نام دیتابیس و نام کاربری و رمز عبوری که قبلا ایجاد کرده بودید در مکان های مشخص شده وارد کنید.
پس از وارد کردن اطلاعات فایل را ذخیره کنید. تقریبا دیگه کار تموم شدست.
حالا دیگه آدرس سایت خودتون رو در مرورگر باز کنید. مثلا http://yoursite.com
(نکته. اگر وردپرس را در فولدری غیر از public_html اپلود کردید، نام پوشه را بعد از آدرس سایت قرار بدید. مثلا: http://yoursite.com/wordpress )
پس از باز کردن آدرس سایت با پنجره زیر روبه رو میشوید:
اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید و دکمه راه اندازی وردپرس را بزنید. پس از فشردن دکمه، در صورتی که کار را درست انجام داده باشید پیغام اتمام نصب وردپرس به شکل زیر ظاهر میشود:
حالا دیگه وردپرس شما آماده استفاده هستش.
در ضمن آدرس صفحه ورود وردپرس هم اینطوریه: http://yoursite.com/wp-login.php
موفق باشید
منبع: وردپرس یار
سلام.وبسایت خیلی خوبی دارید.دستتون درد نکنه
سلام من مراحل نصب وردپرس در هاست انجام دادم ولی سایت بالانماید
می توانید در شرکت هاستینگ مورد نظر تیکت ارسال کنید. با تشکر
با سلام من وردپرس روبه 4.5.2 به روز رسانی کردم ولی نمیتونم برگه ها ی سایت رو ویرایش کنم !
وبعدش که بر میگردم به نسخه قبلی وردپرس وارد دسته های محصولات سایتم نمیتونم بشم !
با سلام.
افزونه ویژوال کامپوسر رو اگر به نسخه 4.11.2 اپدیت کنید، مشکلتون حل خواهد شد با وردپرس 4.5
سلام من یه سایت دارم و این قالب خرید کردم و میخوام بیارم بالا ولی تا سایتم کامل نشده میخوام همون قالب و سایت قبلی رو وردپرسم باشه و وقتی این قالب و اطلاعاتش کامل شد ، این قالب رو فعال کنم .چیکارکنم؟
سلام.
شما میتونید در کامپویتر خودتون سایت رو طراحی کنید و سپس به هاست انتقال بدین.
اموزش نصب وردپرس در کامپویتر در سایت هست
با سلام ببخشید من قالب پیکاشو را نصب کردم ولی وقتی نصب شد اینطوری اومده بالا. مشکل از کجاست چرا اینطوری هستش؟
engproj.ir
سلام و درود
در دامنه شما هیچی چیزی نصب نشده است دوست من
هیچ فایلی هم وجود ندارد
سلام میشه دوتا وردپرس رو بروی یک دیتابیس نصب کرد؟
بله
دامنه هنوز تایید نشده.اون تایید شه مشکلی نداره؟
با سلام.
بله بعد از تایید دامنه در دسترس هست و طبق فیلم آموزشی میتونید نصب کنید
چی شد آقای رجب پور
ایمیل شما پاسخ داده شد
با سلام.
هاست شما مشکل داره و دامنه به هاست متصل نیست: http://www.delfanshop.ir:2082
لطفا با هاست خودتون تماس بگیرید
اطلاعات ورود
…
سلام.هاست رو ارتقا دادم.زحمتشو بکشید
یوزر/پسورد رو ایمیل کنید
نتونستم فایل wp-config-sample.php پیدا کنم
اگر وردپرس رو دانلود کرده باشید هست.
سلام اگه میشه نصبو برام انجام بدین.ووردپرسو اپلود کردم.
اطلاعات ورود
…
با سلام.
دوست عزیزم هاست شما فقط 10مگ فضا داره که نمیتونید روش کاری انجام بدید!
شما به یک هاست حداقل 200 مگ نیاز دارید
آقای رجب پور مراحل را دوباره از اول تکرار کردم و همه چی عین آموزش درست بود
ولی بسته نصب آسان کار نمی کنه یا ناقص است
باز هم تشکر از زحماتتون
یاعلی
با سلام.
در صورت تمایل فایل بسته نصبی رو در هاست اپلود کنید و مشخصات هاست رو بدید من براتون نصب کنم
سلام آقای مهندس من تا مرحله پایانی Duplicator – Installer میرم و وقتی Test Site رو میزنم در تب دیگه ای میره سایت رو باز کنه که هیچی نمایش داده نمیشه؟!
به پیشخوان بدون مشکل دسترسی دارم
لطفا راهنمایی کنید
با سلام.
یوزر/پسورد هاست و وردپرس بدید چک کنم
آدرس ورورد به كنترل پنل :
…
اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست :
نام کاربری : ..
رمزعبور : ..
لطفا یوزر/پسورد ادمین وردپرس رو هم بدید
…
…
مهندس البته رفتم تو قسمت ادمین وردپرس/نمایش/پوسته ها پوسته صحیفه نصب شده بود ولی غیر فعال بود که فعالش کردم
الان وقتی به سایت مراجعه میکنید سایت بالا میاد با پوسته اولیه و نه بصورت دموی فارسی آماده؟
شما فایل بسته نصبی رو در هاست اپلود کنید و اطلاع بدید که من براتون نصب کنم
سلام
برای آپلود سایت به چه صورت باید عمل کرد؟(یعنی سایت در Localhost ویرایش شده و اطلاعات زیادی در سایت وجود دارد)
با تشکر