گاهی به هنگام اپلود یک فایل با خطای Upload: Failed to write file to disk مواجه خواهید شد. این ارور بسیاری از افراد ناخوشایند است اما جای نگرانی وجود ندارد. در ادامه به بررسی علل بروز و رفع خطای Upload: Failed to write file to disk در وردپرس می پردازیم.
علت بروز خطای Upload: Failed to write file to disk
علت اصلی بروز این خطا این است که وردپرس نمی تواند به مسیر اپلود فایل دسترسی پیدا کند یعنی سطح دسترسی در پوشه فایل های وردپرس تغییر پیدا کرده و به حالتی درآمده که در عملکرد وردپرس اختلال ایجاد می نماید.
رفع خطای Upload: Failed to write file to disk
برای رفع خطای Upload: Failed to write file to disk باید سطح دسترسی را به حالت ابتدایی خود برگرداند. برای این کار باید مطابق با مراحل زیر عمل نمایید:
گام اول: ابتدا هاست خود را باز کرده و مورد File Manager را انتخاب نمایید.
گام دوم: بعد از انجام این کار وارد صفحه ی مدیریت فایل ها در هاست می شوید. اکنون باید به مسیر public_html بروید. در صورتی که در گذشته در همین مسیر وردپرس خود را نصب کرده باشید پوشه ای تحت عنوان wp-content را در آن مشاهده می کنید. در هاست سی پنل راست، این پوشه را انتخاب کرده و سپس روی مورد Change Permissions کلیک نمایید.
گام سوم: بعد از انجام مرحله ی بالا در صفحه ی باز شده مورد اخر یعنی Permissions را مشاهده خواهید نمود. در صورت لزوم تغییر در این مورد، باید سطح دسترسی مورد نیاز پوشه wp-content را در این پوشه روی ۷۵۵ تنطیم کرد تا قابلیت نوشتن و خواندن در آن حفظ شود. برای ایجاد تغییر در مورد Permissions باید مورد Change Permissions را انتخاب نمایید. در صفحه ی باز شده می توان سطح دسترسی پوشه نام برده را کنترل نمود.
گام چهارم: در این مرحله باید در ستون user و در ردیف write، تیک گزینه موجود را با موس خود فعال کنید. این کار باعث می شود که تنظیمات سطح دسترسی در Permission به صورت عددی تنظیم شده و روی عدد ۷۵۵ قرار بگیرد. بعد از انجام این کار باید برای ثبت شدن تغییرات روی مورد Change premissions کلیک نمایید.
با انجام تمامی مراحل بالا به پیشخوان وردپرس خود مراجعه نمایید. در صورتی که همچنان با خطای Upload: Failed to write file to disk برخورد داشتید، باید سطح دسترسی پوشه های داخلی را مورد بررسی قرار دهید؛ بنابراین مطابق با مراحل زیر عمل کنید.
بررسی سطح دسترسی
گام اول: پوشه wp-content را باز کرده و پوشه uploads را همان طور که قبلا گفتیم بررسی نمایید. اگر سطح دسترسی روی عدد ۷۵۵ تنظیم نشده بود، آن را تغییر دهید. اگر همچنان با خطای اپلود روبهرو شدید به سراغ مرحله ی بعد بروید.
گام دوم: پوشه uploads را باز کرده و پوشه های تنظیم شده بر اساس تاریخ را مورد بررسی قرار دهید. وردپرس فایل ها را به صورت پیش فرض بر اساس سال و ماه طبقه بندی می کند. اکنون باید وارد پوشه سال و ماه شده و سطح دسترسی وردپرس را مورد بررسی قرار دهید. این کار خود شامل روال زیر است.
مسیر wp-content/uploads را در هاست پیدا نمایید. حال در پوشه سال مورد نظر خود سطح دسترسی را بررسی کرده و عدد آن را روی ۷۵۵ تنظیم نمایید. اگر عدد تنظیم بود حال باید به پوشه ماه رجوع کرده و ماه مورد نظر خود را بررسی کنید. به این ترتیب مشکل ایجاد کننده ی خطا را برطرف خواهید نمود. دقت کنید که در تمامی مسیرهای اپلود فایل باید سطح دسترسی به درستی اعمال شده باشد.
منبع : wpbeginner